http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

She wants it

Allmänt Permalink1
This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath


Den här dagen kan dra åt helvete från början till slut. Datorn jag fick funkade inte heller som den ska. Jag bråkade med Johan. Jag kom inte iväg till banken i tid eftersom jag fick gå tillbaka till jobbet tre gånger för att jag glömt saker. Jag var nära på att slå mig fördärvad när vi skulle till affären och köpa cigg. Klänningen jag ville ha fanns inte kvar. Lägenheten ser fortfarande ut som ett rövhål och jag har inte lust eller energi till nåt.
Tack gode gud för min underbara Bella.

One drink to remember, another to forget.

Allmänt Permalink0
Paintballen blev Painball och jag och Johan däckade på soffan vid halv elva. Andreas drog och Bella somnade hon också. I söndags gjorde vi pizza hos killarna på Spar och det blev en bra kväll. Igår började jag sitta själv med egen dator, telefon, lösenord och mail. Jag fick inte ett enda samtal. Idag fick jag ett men då funkade inte ett av programmen jag måste använda så jag har suttit och försökt prata engelska med indiska helpdesken halva dagen. KUL!

Ikväll har världens bästa Bella gjort mat, igen. Efter det gick vi och hämtade hem plåtarna vi glömde i söndags och sen gick jag till Johan. Ikväll har vi ätit vattenmelon, pratat och bara varit. På riktigt. Det och promenaden hem med Bella från jobbet kändes som det jag behövde för att lugna mig och inse att allt inte alls håller på att braka ihop. Vilket är väldigt skönt.

Imorgon är ännu en dag på jobbet och på torsdag är det lön. På lördag ska vi äta middag med Marie som fyller år och på söndag blir det söndagsmiddag med gänget igen. Egentligen har jag det jävligt bra, det gäller bara att förstå det också.

S - Vad tänker du på?
J - Inget. Jag ligger bara och älskar dig.Jag försöker.

Allmänt Permalink0
Det har hänt mycket de senaste veckorna. Jag har flyttat och börjat ett nytt jobb och träffat nya folk och blivit sambo med Bella och heltidsflickvän till Johan och blivit med lägenhet och umgänge. Även om jag är lyckligare än någonsin är det en stor omställning och jag vet inte hur jag ska hantera det. Ena stunden känns det som att livet står stilla och nästa hinner jag inte med för att allt går så fort. Jag försöker hitta en balans. En struktur. Ett sätt som funkar för alla utan att någon blir överkörd. Framförallt försöker jag lugna ner mig och njuta av tillvaron. Men jag är trött. Jättetrött. Jag tänker för mycket och analyserar sönder och oroar mig för saker jag inte borde oroa mig för.

Framförallt är jag aldrig själv. Jag har en halvtimma på morgonen och en halvtimma på kvällen, ibland. Jag vill inte ha det annorlunda. Jag älskar att umgås med både Bella, Johan och killarna på Spar. Jag väljer det. Det är bara en så sjuk omställning från hur jag levt sista året. Förut hade jag problem med att jag var för mycket själv. Nu tycker jag det är jobbigt att jag inte har tid till det.

Lägenheten ser ut som ett rövhål och det känns som att jag inte varit hemma på hela veckan. Imorgon är det fredag och på lördag ska vi spela paintball och gå ut. Det ska bli gött. På söndag blir det söndagsmiddag och mathandling. Nästa vecka hoppas jag på att få jobba på egen hand.

Idag är det torsdag så Johan har varit ute. Snart kommer han hit och det är sovdags. Klockan sju är ingen vacker tid att börja, men det är ändå roligt.
Till top