http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Semester!

Allmänt Permalink0

Vilken vecka det har varit! Vi inledde semestern förra torsdagen med att åka till Berlin på en weekend med vänner. En sån stad! Ännu en sak att bocka av på min bucket list. 


I tisdags kom mamma, Sven-Arne och syrran. Mamma och S-A åkte vidare i onsdags medan syrran stannade kvar. I veckan har Peter målat takfoten och vindskivorna på huset medan jag målat fönster och hängt med syrran. Det har varit slitsamt, regnigt, stökigt och roligt. Vi har haft en bomlift som tagit upp hela framsidan och det känns som att hela trädgården varit stökig och full med färg. 

Nu är det färdigt för den här veckan. Syrran har fått en ny frisyr och en uppdaterad garderob, vi har fått ett fräschare hus och en känsla av att vi grejade det. För första gången på länge är jag också okej med att det är stökigt i huset och att det ligger saker överallt. Vi har haft fokus på annat än städning och vi har haft roligt på vägen. 

Imorgon åker syrran hem och jag måste säga att det har varit riktigt roligt att ha henne här. 

Ny vecka imorgon, då laddar vi om inför paddling och camping med vänner och sen ytterligare ett systerbesök. Det går bra nu!


Till top