http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

I had a feeling I could be someone

Allmänt Permalink2
Ibland är jag djup, tyvärr blir det oftast när jag borde göra viktiga saker som typ plugga men man kan ju inte få allt. Idag såg jag iaf detta citatet på tv "Det handlar om att våga älska" Det är så sant som det är sagt.. Det handlar om att våga. Slänga sig ut där, bära eller brista, det vet man inte förän man tagit steget. Om det bär finns det inget underbarare, om det brister blir det kallt och ensamt och gör ont. Men ärligt talat, är det inte bättre att ha tagit steget och haft kicken när man har foten i luften än att stå kvar och aldrig få veta vad som skulle ha hänt? Det är lättare sagt än gjort, det vet jag med. Och som jag och kära Bella redan konstaterat så är det en ytterst komlpicerad process... (Kors var tråkigt men duktigt det lät.)

Det andra jag kom på, med tanke på hur det är för nära och kära just nu, Det värsta är när man tillhör någon men den inte tillhör en själv. Det är sant också. Att tillhöra någon och vilja ge allt men man får inget tillbaka, inget gensvar. Som att vara med ett kylskåp, kallt, fyrkantigt och blankt, men man vet liksom att det goda finns där inne..

Oj vad negativt det blev nu. Egentligen är det mesta bra. Det kallas för höstdepp har jag hört. Den värsta influensa som går, och den smittar som fan.

image33

Ursäkta mig, men hur kan ni säga att jag är lik mig själv på detta kortet?! Är det för att jag äter på allt? Skrevar? Har fult ansiktsuttryck? Är naken ofta (Bella, svara inte på det.. Det är jag faktiskt inte..)? För att mitt hår är cp? För att jag är knubbig? FÖRKLARA! Jag förstår inte :S

My heart melted to the ground

Allmänt Permalink0
Would you freak out if I said I liked you?


Sitter med historian... Är grymt otaggad för provet. Men nu är det väl typ 3 veckor kvar till livet? Oj förlåt, lovet...

Holding hands never made me feel this way


Varm choklad, pyjamasbyxor, nyduschad och mysmusik... Men ändå inte riktigt bra...
Imorrn kommer Annis iaf. Vi ska greja med håret, prata skit o greja :) längesen sist! Kommer du ihåg detta kortet? :P Hoppas det var då vi skulle till kyrkan och inte till Elin och David, för när vi var där var det bara pinsamt :Pimage29Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nuimage32

Leave tonight or live and die this way

Allmänt Permalink1
http://magnustheboss.bilddagboken.se/


Kan inte göra annat än att ta ett steg tillbaka och njuta just nu. Även om mycket är jobbigt fortfarande så finns det mycket mycket bra saker. Skolan är vidrig men det är underbart med vännerna..
John var så rolig idag, vi pratade om jämlikhet i sängen, då kommer han med kommentaren
"Ni får ju både rösta och köra bil, vad fan klagar ni på?"
Klockren..
Sen fällde han den smickrande kommentaren
"Män vill hitta kvinnor att lägra, kvinnor vill hitta någon att suga livslusten ur."
Du är så charmig ;)


Historiaprovet på torsdag känns inte så lockande... Huvudvärken vill inte gå över heller.. Längtar till mysbyxor, film, clementiner och Nicke.. Hoppas på lördag eller söndag.

Fredag = klassfest = kanonish! Det ska bli så kul! Hoppas alla kommer bara :)


image27
You see my old man's got a problem
He live with the bottle that's the way it is
He says his body's too old for working
His body's too young to look like his
My mama went off and left him
She wanted more from life than he could give
I said somebody's got to take care of him
So I quit school and that's what I did
Näver bäver att jag sätter mig där. Om jag gör det, skjut mig...
Leave tonight or live and die this way
Till top