http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Hemma bäst.

Allmänt Permalink0
Jag och Emelie landade i måndags eftermiddag. Veckan har gått åt till att bara komma hem, det är konstigt att åka från ett lunkigt Tanzania till ett stressigt Sverige. Men det är väldigt skönt att komma hem.

Igår drack vi öl med vänner och jag var sådär sugen på en dag med Johans familj imorse men det har varit en riktigt bra dag. Vi åkte till Johans mormor och fikade klockan ett, sen gick vi till Djupadal och åkte med hans föräldrar till Östarps gästgiveri och åt äggakaka (som Johan har tjatat om i fyra år). I bilen på väg hem berättade vi för hans föräldrar att vi bestämt att vi ska köpa lägenhet och att vi vill ha hjälp från dom med vad vi ska tänka på och att vi vill ha med dom på visningar. När Johans pappa frågade om ifall vi tänkte köpa en lägenhet vi planerar att få våra barn i sjöng mitt hjärta. När vi kom tillbaka stan åkte vi alla en runda och tittade på husen i dom områden vi är intresserade av. Framtiden är precis runt hörnet och jag älskar det. Det är en sjukt bra dag att vara jag. Jag älskar oss.

Home - Michael Buble

Allmänt Permalink0
Vi närmar oss slutet av resan. Just nu bor vi på ett hotell i Kendwa och ska vara här tills på lördag, då åker vi till Stowntown och på söndag börjar vi färden mot Europa, Norden och Sverige. Dagarna känns långa men dom verkar gå ganska fort ändå. Jag har en ihärdig hemlängtan och samtidigt vill jag inte tillbaka till stressen och hetsen. Jag har kuggat en tenta som känns omöjlig att klara att göra om två veckor efter hemkomst och nästa tillfälle är i oktober, det stressar. Vi har haft en ofattbart härlig resa, men nu längtar jag hem till kärleken.
Paradiset

Allmänt Permalink0
Vi har anlänt till paradiset. När Anna förklarade Zanzibar som "det är där alla vykort är tagna" överdrev hon inte. Vi har en bungalow på stranden och idag har vi till och med haft sol. Det är 16 dagar till hemkomst och även om jag längtar så har jag det riktigt bra här, och jag har ju dessutom min gamla sambo med mig. Så nu tänker vi inte på omtentor eller sommarjobb eller hur det kommer bli när vi är klara i skolan eller uppsatsen, nu bara lever vi en stund.


Heaven is not a place that you go when you die 

it's that moment in life when you actually feel alive.


Till top