http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

It's all comming back to me now...

Allmänt Permalink0
ojojoj vilken dag det har varit på jobbet. Det har varit mycket och gått i ett. Jag har känt hur blod luktar och försökt hinna ikapp med pappersarbetet. Imorgon jobbar jag kvällen med Jessica och det ska bli ett nöje.
Ikväll har jag varit hos B-M Gabbie. Vi har ätit thai och pratat. Imorgonkväll ska jag tillbaka till henne och spendera natten. Jag tänkte ta med mig lite tvätt och tvätta hos henne på torsdag då jag är ledig o_O  Idag fick jag också en jättefin topp, en klänning och en limpa cigg =) Jag uppskattar dom verkligen.

Gabbie gav mig Spotify. Jag har gett min inlogging till Bella så att hon också ska kunna använda den. Bland spelningslistorna har jag gjort en som heter Från A till B. Nu har hon gjort en som heter Från B till A. Är jag nöjd? Ja. Är det bra musik? Ja. Är det fin musik till mig? Yeeees..

http://www.youtube.com/watch?v=8_WZ1rQB4g4


There were things I'd never do again
But then they'd always seemed right
There were nights of endless pleasure
It was more than any laws allow

Sp3sk

Allmänt Permalink1

Jag hittade min stuentmössa på mitt gamla rum. Såhär har folk skrivit:

=)  - Annika
Lycka till! - Petra, Irma, Matilda, Elin B
Hej Asa och lycka till! - Amira
<3 - Emma, Madde, Elzana, Claus, Agder, Ida
Jag älskar dig! - Bella
Pussar! - Jonathan
Asa goding, Miss you! - Amanda
Tack för alla fina rökstunder - Elin K
Tolv, tretton, fjorton! - John   (hahaha)

Vilka tider vi hade....

It won't leave me alone...

Allmänt Permalink1
Igårkväll var det utekväll. Det var kanon och ett helvete. Förfest hos mig med Anna, Sara, Ida och Linn, sen en stund med Erik och Jonas på Pims. Planen var att vi skulle till Bogrens men det blev inte så. Istället satt jag och Anna kvar på Pims med killarna. Vid ett blev det donkan och sen åkte vi hem.

Jag har ryck nu. Jag är jättearg och jätteledsen på allt och alla. Stackars Anna som kommer hem från Paris och så är jag sånhär. Jag hoppas verkligen att det gå över för jag vill inte vara såhär arg...


Idag ska jag till pappa, imorrn ska jag tillbaka till Göteborg.
  
Till top