http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Fadder

Allmänt Permalink1
(null)

I helgen har Julie träffat sin kvinnliga fadder för första gången. Dom klickade ordentlig! Det har varit en grym helg och jag är ännu en gång tacksam över hur mycket fina människor jag har i mitt liv ❤️
(null)


Drömmar

Allmänt Permalink0
Inatt drömde jag om en gammal vän som jag inte träffat på nästan ett år. Det blir alltid åska när vi är i varandras liv och det  går inte. Jag har tänkt på honom ganska mycket på sistone, jag hade velat att han träffade Julie och jag vill höra hur det går i hans liv. Inatt drömde jag om honom. Det var åska och magont. Så jag tänkte sluta tänka på honom ett tag, jag har fått min dos.Idag är det en månad sen Julie föddes. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Hon har varit på sitt första läkarbesök sen BB och blev godkänd idag också. Nu väger hon 4,8 kg och är 56 cm lång. Och hon är fortfarande den mest förtrollande varelsen jag träffat. 

(null)

(null)

(null)

Sommar

Allmänt Permalink1
Jag räknar mig som frisk nu och kroppen har börjat läka ordentligt. Igår var vi ute på en promenad och det kändes inte som att jag ville dö av att gå i ett hyfsat tempo, win!

Sen Julie kom har vi träffat folk och haft besök i stort sett varenda dag. Det har varit övernice! Vi har fått mycket hjälp, hon har fått superfina presenter och vi vill visa upp henne för alla vi känner. Samtidigt har vi inte hittat någon som helst rutin på vardagslivet. Nu börjar besöken avta och även om vi fortfarande har en del inbokat ska det bli skönt att bara vara vi också. Jag har också insett att det enda positiva med att få barn en så varm sommar som den här är barnet, allt annat suger. Och ändå vill jag köra för fort, bli full och röka. Men det känns bra, jag är fortfarande jag.

(null)

(null)

Till top