http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Kreta 2008

Allmänt Permalink1

Jag fick lite sentimentalkänslor när jag Bella så vänligt påminde mig om att jag åt en omogen mango samma dag som vi skulle åka till Kreta i höstas. Hon påminde mig också om att den omogna mangon ledde till att min mage svällde upp till sin dubbla storlek innan vi kom fram till hotellet. Hon tycker inte att min relation till frukt är sund. Det slutade med att jag fick fälla sätet i bussen till hotellet till liggande så att magen skulle få plats utan att jag skrek av smärta. När vi kom fram la jag mig på sängen med knäna vid hakan. Bella la sig på mina ben och började rulla fram och tillbaka, för att platta till magen liksom. Det tog en stund men det funkade.
   Så idag gick jag igenom Kreta-mappen på datorn. Vi gjorde mycket konstigt och mycket som är minnen för livet.
Vi hade kläder på oss som vi inte skulle ha använt i Sverige. Min standardklädsel var trosor och en halvt genomskinlig aprikos klänning.
Vi tog smygfoton på den heta icke-tysken vid poolen och använde våra bakisdagar till att ligga och försöka lista ut om han var lycklig med sin tjej eller inte.
Vi bröt oss in på en strand och badade, utan att vi visste om det riktigt.
Bröst försvann.
Hon fick verkligen tjata för att få med mig ut den kvällen när vi träffade skottarna.
Bartendern som raggade på oss och helt seriöst sa kommentaren "Vet din mamma om att du röker?"
Tatueraren som inte pratade engelska.
Killen vid utestället på väg till centrum som alltid busvisslade och ropade "Sexy ladies!" när vi gick förbi, trotts att vi inte gick dit en enda gång.
Piña colada, skabbigt vin och konstiga cigg.
Flötmat till tusen.
Alla jävla Magnus-låtar som spelades överallt.
Mitt hår som blev grönt i poolen.
Det fruktansvärda skämtet till Sverige och Bellas konstanta sjungande på "Unfaithful" (jävla unge)
Praten, värmen, nakenheten och upplevelsen.

Det känns som evigheter sen...

Even now I'm holding my breath for you

Allmänt Permalink0
Idag har jag jobbat igen. Magen känns men är mycket mycket bättre, jag kan stå upp utan att skjunka ihop.
Liam somnade tidigt, klockan nio. Bobby hade spytt på Dave inatt och det var Sabrinas skrik som väckte mig, inte Bobbys som jag trodde.
   Imorse fick jag ett "God morgon babe" på msn och jag kände lungorna fyllas med välbehag. Jag gjorde lite sysslor och sen kom Sabrina hem igen. Idag har jag också haft Bobby själv en stund. Det är en utmaning eftersom han gråter så fort mamma eller pappa inte är i närheten och dessutom är han sjuk nu. Men det gick förvånansvärt bra. Iofs målade vi och jag hade svårt att inte bli medryckt, jag älskar ju att pilla... Men det gick bra.

Ikväll somnade Liam i mitt knä. Det kan få det hårdaste hjärta att mjukna. När en ettåring somnar i knät när pappan sitter bredvid, det kändes som ett stort lyckande. Under de här veckorna jag har varit här har jag kommit fram till två saker. Jag älskar Irland. Och jag vill ha en stor familj. Gärna snart, så fort jag har tålamod nog att stanna hos rätt kille.

Nu ska vi titta på Yes Man. Jag ska dricka Guinness och låta lockarna hänga ner över öronen utan att bry mig om något.

Livet leker och det gör jag också.

I'm trying to change
to make the best, for us
But I'm just the same
same as I ever was

Paket från Sverige

Allmänt Permalink0
You give me something - James Morrison

Så, idag fick jag mitt efterlängtade paket från Gabs och Paul. Jag hade bett att dom skickade två par byxor, två tröjor och ett par raggsockar. Och det gjorde dom. Bland annat. Dessutom hade dom skickat med en skjorta, en skjortklänning, en jacka och ett par leggings som jag hade lämnat. MEN! Det var inte allt. I paketet (paketen rättare sagt) låg sex par toppar, en klänning, en skjorta och två plattänger som jag inte hade sett förut. Helt nya för mig. Om jag hade haft min kamera hade jag lagt upp bilder, det var fina grejer. Tack!!! Nu är det 42 dagar tills dom kommer hit och hälsar på sin lilla råtta =)

http://annasarahjosefina.blogg.se/2009/april/16-dagar-till-irland.html
Till top