http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Andas

Allmänt Permalink0
Den där känslan som du får ibland. Den där rösten i huvudet liksom som säger att något är fel. Det är den rösten/känslan jag vill mörda med en yxa. Inte för min skull då, utan för det är lite som en enhörning står i en flock zebror och är ledsen för den inte har ränder på kroppen. If that makes sense.

Afrika

Allmänt Permalink0
Emelie ligger och vilar och lyssnar på disneymusik. Jag sitter utanför och tar en cigg. Det är en mulen dag i Tanga och vi är trötta. Så kommer introt till Lejonkungen på och jag hör det genom myggnätet i dörren. Och jag inser att jag är i Afrika. Människans vagga. En annan kontinent där djuren känns genmuterade. Och jag bara njuter. Åtta veckors äventyr, och med Emelie dessutom. Fåglarna piper ihärdigt vid palmtaken. Mannen som klipper gräset med lie sitter och vilar sig. Jag njuter. Tanzania vecka 1

Allmänt Permalink0
Nu har vi varit i Tanzania i åtta dagar av femtiosju. Första veckan har varit extremt intensiv men väldigt spännande och rolig. Vi har startat en blogg som vi skriver i under vår resa, jag kommer därför inte vara jätteaktiv här. Bloggen hittar ni här.
 
Jag trivs. 
 
 
Till top