http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Lejonkungen x2

Allmänt Permalink1
Ikväll har jag gjort en lista på mina saker. En spalt för magasinering, en för pappa, en för mamma, en för sälj och en för släng. Det känns faktiskt vemodigt. Det är liksom mitt helt egna liv jag säger upp i samband med lägenheten. Det som jag byggt upp själv, mitt.

Jag skulle titta på lejonkungen ikväll. Världens bästa film. Kvart över sju hade jag somnat. Vid nio vaknade jag igen och tittade på den halvan som jag hade missat. Det är verkligen världens bäst film. Men nu är jag pigg igen. Viktor är på party så han kan inte komma, jag orkar inte gå till Sandra och Danne och pappa sover... Knivigt. Men nu ska jag ta igen tappad info med Anna.

pool och städ

Allmänt Permalink0
Imorse städade vi lokalen. Vi var klara en minut i tio så vi klarade vår deadline med hela en minut. Efter det åkte vi till donkan och köpte mat. "Det är nacho-chips i den här. Och den är stor. Den borde heta El Nacho Grande.", det var roligt då. Efter det körde Viktor hem mig och Bella och han åkte hem till sig. I Eftermiddag har jag och Bella poolat och tittat på Svärdet i Stenen, eller Svärt i Sten som det heter på västgötska.
Det har varit underbart med Bella. Det var gamla vanliga Bella och Asa igen. Mycket skratt, deep talk, känslor och cigg. Jag har saknat våra stunder. Numer är både jag och Bella fulla av stress, planering och kaos. Det var skönt att få släppa allt en dag och bara vara med varandra en stund.


Det har varit en lång lång natt
men jag är glad att mina
tårar är behärskade och lugna

Som om jag bryr mig

Allmänt Permalink1
Imorse gick jag upp kvart över sex. Klockan två slutade jag jobba och gick och duschade. Kvart i tre körde Henric mig till stationen. Klockan sex hämtade pappa mig och Bella i Skövde. Klockan sju kom första gästerna.
Vid elva fick jag sjukt ont i magen och drog mig undan i ett hörn. Erik kallade mig preggo-Asa och det var så jag kände mig. Vid två kunde jag knappt stå rakt och vid tre gav jag Viktor nyckeln och gick hem.
Så var festen. Men den var grymt rolig också. Många kära ansikten som jag inte sett sedan gymnasiet. Många som är på väg åt olika håll.

Du bränns...
Till top