http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Upp och ner

Allmänt Permalink0
Ok så jag har repat den nya bilen. Och jag tyckte det var en bra idé att tvätta alla gardiner och kuddfodral i hela huset, och varför inte passa på att lägga upp gardinerna när vi ändå håller på? Och dessutom har vi målar trädetaljerna på balkongen. Och garagedörren kändes som en prio att fixa. Och bebissängen funkar ju inte perfekt så det behöver vi nog fixa en annan. 

Så igår, efter att jag repat bilen, gjorde jag det enda rimliga. Jag gick ner i källaren, panikgrät och vägrade gå upp tills det var läggdags. I stunden kändes det som att den urjävliga känslan aldrig skulle försvinna.

Idag är det bättre. Jag har varit på stan med Malin och varit barnvakt åt Lykke. Man får ganska mycket konstiga blickar när man är höggravid och går omkring med en 6 månader gammal bebis i liggvagn. Men det var riktigt gött att hänga på stan och prata skit. Och imorgon ska jag träffa Ebba och gå på Ikea på eftermiddagen, det ska också bli riktigt nice.

I övrigt är jag gräsänka ikväll och jag är oroligt trött på att vara gravid. Jag längtar efter barnet, en utjämning av humöret, rörligheten och att få tillbaka min kropp. Idag går jag in i vecka 36 och för min del räcker det. Du är välkommen nu lilla barn❤️.
(null)

Flodhäst

Allmänt Permalink0
Ikväll har vi varit på middag, det betyder att jag inte kunnat lägga upp fötterna. Såhär blir det då...

(null)

Jag inser att jag inte har så många före-bilder på mina fötter men dom brukade inte se ut som flodhästfötter med korvtår utan anklar. Men det är ändå värt det, tveklöst. För när den där lilla foten rör sig längs magen eller rumpan putar på högersidan blir det verkligt på något sätt. Och jag bara längtar. ❤️

Upplopp

Allmänt Permalink0
Jag slutade jobbet för två veckor sedan och tack gode gud för det! Det går inte snabbt här hemma och tröttheten har kommit som ett slag i ansiktet. Även om halsbrännan, dom sura uppstötningarna, foglossningen, bristningarna och förvärkarna är störiga så är det rätt gott att få den här tiden att vara hemma. Stressen har släppt och bortsett från 30-årskalas och en super-AW så är det ganska planlöst tills bebisen kommer. Så just nu njuter jag mest av livet. Det är inte som att jag är sysslolös iofs. Torsdag till söndag var vi i Linköping och hade en av dom bästa helgerna på länge med Bella. Igår var Peters föräldrar här en sväng. Idag ska jag rulta runt på Mobilia med Malin, imorgon är det förlossningskurs, på torsdag och fredag är det plugg och i helgen är det husprojekt. Men det är skönt att kunna ge det den extra tiden.

En annan sak. Vädret. Jag är helt supernöjd med att det är 25 grader varmt och sol nu när jag är hemma och kan vala omkring i bikini på baksidan. Men asså är det bara jag som mår dåligt av att syrenen blommar typ två veckor efter tussilagon? Dels är det jobbigt för man hinner inte njuta av allt och sen är det ett solklart tecken på att klimatet är fuckat. Det känns inte riktigt bra i själen. 


(null)

Till top