http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

All because of you

Allmänt Permalink2
I really want you to really want me but I really don't know if you can do that

Idag har jag jobbat igen. Det har varit kaos och full rulle. Imorgon går jag in på min långledighet. Då ska jag hem till Skaraborg och härja. Mycket ska hinnas med och mer ska bli roligt. Imorgon på natten ska jag sitta med Erik ute i skogen och låta folk göra bort sig. Konstigt nog ska det bli roligt =) På lördag är det fest. Söndag bakis och måndag klipp och Bella.

Just nu pratar jag med Anna på msn. Vi är lika envisa båda två och vi tror lika mycket på oss själva som på varandra. Eftersom vi känner varandra så väl och vill varandra så väl så har vi en massa åsikter om hur vi ska leva våra liv. En gång när vi var små höll vi på att bli riktigt osams för att vi båda tyckte att våra respektive mammor kunde mer om det vi diskuterade än den andras. Sånna är vi. Och jag längtar efter att hon kommer hem så vi kan vara lite hela igen. Det är så jävla jobbigt att inte ha henne predikande här hemma. Eller hur hon studsar när hon går. Eller hur hon faktiskt känner mig utan och innan och vågar trampa mig på tårna för att hon bryr sig. Jag längtar tills hon kommer hem...

=)

Allmänt Permalink2
Det är onsdag, lön, jag har träffat syster yster och det är städat hemma... Det blir inte bättre än såhär!
Det har gått bra på jobbet. Det jag oroade mig för ordnade sig och det gick bra. Gabbie kom förbi med Dermalogica-sakerna så jag har påbörjat min hudmakeover =)
Efter jobbet kom Stina och hon har fått bebismage. Hon sa att hon bara kände sig ful och uppblåst men hon är så fin så det är inte klokt. Om tre och en halv månad blir jag moster =). Iaf så åkte vi ut till Allum. Där jag la alldeles för mycket pengar på schampo. Stina släppte av mig hemma och jag gick och hämtade mina kläder från Bubbleroom och så handlade jag mat. Nu har jag sprillans nya underbart sköna byxor på mig, jag är mätt och snart ska jag tvätta håret. Jag mår bra ikväll.

PS: Stina och Martin gav mig två jättefina berlocker till Pandora-armbandet i födelsedagspresent också =)


Tisdag kväll

Allmänt Permalink0
Sista timmarna innan lönen. Jag har redan satt hyran och Gabbies pengar på överföring.
Imorgon kommer syster yster från Borås. Jag ska få se magen =) Det bli Bellbox och förhoppningsvis god mat och mycket prat. På torsdag jobbar jag kväll och sen ska jag till Mariestad på fredag.

Ikväll har jag städat, på riktigt. Nu är det så fint så jag knappt vill bara här. Men det dröjer nog inte länge innan det är samma röra igen. Jag skulle scrappat idag men jag orkade inte så istället har jag sorterat lite foton. Nu är jag helt slut...

Till top