http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Bright eyes

Allmänt Permalink0
Det har varit ett par hektiska dagar. I torsdags hade jag prov, sen åkte jag till gbg och jobbade, sen åkte jag hem på kvällen. Igår morse försov jag mig, gjorde mig iordning på en halvtimma och hann ändå till provet på morgonen. På eftermiddagen gick jag och Bella på stan. Rea på JC. Jag måste sluta köpa så mycket kläder... Och jag köper byxor, det jag verkligen inte behöver. Jag behöver t-shirts och shorts! Förut, när jag var större, köpte jag alltid tröjor, aldrig byxor. Nu när jag är lite mindre gillar jag rumpan bättre än magen så då blir det byxor.
Efter det hade jag och Bella pizzamaraton på Hentorps pizzeria. Usch var mätta vi var. Det blev oavgjort men jag var klar först :)
Sen köpte vi godir, gick hem till Bella och rökte vattenpipa, tittade på Chess och pratade skit. Vi pratar inte alltid djupt. Ibland är det helt ovärda konversationer. Men det är liksom vi. Hur ska jag klara mig utan det i sommar?

Nu sover Bella och jag ska försöka skriva på min loggbok. Hatar att ha massa skolarbete jag inte gjort för då vaknar jag tidigt och kan inte somna om ifall jag inte har gjort det. Då är det bara att släpa sig upp och börja skriva.

Ikväll är det grillfest vid Karstorpssjön. Jag vet inte hur många som kommer men kul blir det. Jag längtar faktiskt efter en riktigt Winnerbäck-fest. Som i pollenchock och stjärnfall. Jag hoppas att det blir så :)

image130

Det finns känslor som aldrig tar slut...

Allmänt Permalink2
Ikväll kom Bella en sväng. Underbart. Vi gick till den underbara gungan. Jag rabblade mitt prov och hon gungade. Sen la vi oss båda två i gungan och pratade. Hon är lite udda. Helt plötsligt skrek hon PUSS! asautistiskt, hon pruttade mitt i vårt djupa samtal, hon rapade min mobil.. Behöver jag säga mer? Men det var iaf underbart...
På vägen till bussen ringde Andreas så när Bella åkte gick vi en promenad och sen satte vi oss på rökgungorna, blev uppätna av mygg och pratade skit. Nu är det kallt om fötterna och jag ska sova. Ska jobba och har prov imorrn.. Jag älskar mitt liv.... Not....

Jag kan men jag gör det inte...

Allmänt Permalink0
Skolan nu är helt meningslös. Jag skulle behöva vara hemma och plugga istället, då skulle jag få mer gjort. Imorrn har jag prov och jag tror jag är klar med en inlämning. Dessutom ska jag jobba imorrn, sen hem för jag har prov igen på fredag... Usch...

Jag pratade med Jonas igår. Sa precis vad jag ville och vad jag var rädd för och han sa det han sa. Det är klurigt, även om han säger precis hur det är så lyckas han alltid slå knorr på det så det blir luddigt, osäkert, diplomatiskt och politiskt.. Men men, nu har vi pratat igenom det iaf, och det känns bra.

Men Bella... Jag förstår dig och jag stöttar dig, det vet du. Och jag håller med dig, det är späckigt...

Nu ska jag fortsätta plugga på historian och inlämningarna.

Jag vill inte åka till gbg imorrn, jag måste måste måste plugga...
Till top