http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Bright eyes

Allmänt Permalink0
Det har varit ett par hektiska dagar. I torsdags hade jag prov, sen åkte jag till gbg och jobbade, sen åkte jag hem på kvällen. Igår morse försov jag mig, gjorde mig iordning på en halvtimma och hann ändå till provet på morgonen. På eftermiddagen gick jag och Bella på stan. Rea på JC. Jag måste sluta köpa så mycket kläder... Och jag köper byxor, det jag verkligen inte behöver. Jag behöver t-shirts och shorts! Förut, när jag var större, köpte jag alltid tröjor, aldrig byxor. Nu när jag är lite mindre gillar jag rumpan bättre än magen så då blir det byxor.
Efter det hade jag och Bella pizzamaraton på Hentorps pizzeria. Usch var mätta vi var. Det blev oavgjort men jag var klar först :)
Sen köpte vi godir, gick hem till Bella och rökte vattenpipa, tittade på Chess och pratade skit. Vi pratar inte alltid djupt. Ibland är det helt ovärda konversationer. Men det är liksom vi. Hur ska jag klara mig utan det i sommar?

Nu sover Bella och jag ska försöka skriva på min loggbok. Hatar att ha massa skolarbete jag inte gjort för då vaknar jag tidigt och kan inte somna om ifall jag inte har gjort det. Då är det bara att släpa sig upp och börja skriva.

Ikväll är det grillfest vid Karstorpssjön. Jag vet inte hur många som kommer men kul blir det. Jag längtar faktiskt efter en riktigt Winnerbäck-fest. Som i pollenchock och stjärnfall. Jag hoppas att det blir så :)

image130
Till top