http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Om du var här

Allmänt Permalink0
mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...

Det är så det är. Det spelar verkligen ingen roll hur mycket man är beredd att sattsa. När det väl gäller så går nästan alltid något fel, i stort sett utan undantag. Jag är så trött på gråten i halsen. Ont i magen av en blandning mellan en överlycklig och en nära-slutet-känsla. Det kanske är bäst såhär men jag tror inte det funkar i längden. Tyvärr... Om en månad kommer vi sitta här igen, och sen en månad efter det, och efter det. Det är så det funkar. Det som är så jävla jobbigt är att det saknas. "Oj vilken kämparglöd" eller hur var det? Det finns inte, och denna gången är det (precis som vanligt) inte jag som fattas den. Visst, det kanske är ett ovanligt korkat läge men och? När är det någonsin ett bra läge för oss? Det kommer inte av sig själv, det kallas för att jobba. Nu är det upp till dig, som vanligt. Jag känner mig precis som du säger att jag är, blåst. Du får tro vad du vill men för min del är det inte bäst såhär. Verkligen inte. För min del är du det bästa. Du måste bara inse det också...

It only hurts when I'm breathing

Allmänt Permalink0

Detta är ett emo-inlägg... Bara så ni vet..

Jag är ledsen att det blev såhär. Men ibland går det bara inte, hur gärna man än vill. Jag orkar inte ge 100% 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Jag måste få tid att dampa ur, vara grinig, sitta i mjukisbyxor och bara vara ful. Jag vill liksom bara finnas.
Jag saknar verkligen när jag var liten och det inte fanns svåra beslut. Man frågade chans, gjorde slut och gick vidare. Killar och tjejer var liksom mer lika då. Nu kommer verkligen kvinnor från venus och män från mars.
Och studenten? Jobb efter gymnasiet? Pengar till hyra? Resa? Pappas flytt? Mammas galenskaper? Vem ska ta hand om storasyster när pappa åker? Körkort?  Usch.. Mycket frågor, lite svar.

It only hurts when I'm breathing

There's something about you

Allmänt Permalink0
Åh... Jag tror jag dör snart.. Mycket mycket prat. Underbart prat. Just nu är det så bra att Anna och Bella finns. Älskar att sitta på rese med Belsibub.
Idag har jag mitt Cambridge-prov och jag är verkligen inte taggad för fem öre. Men jag slutar tidigt så det är alltid något.

Igår tog jag min första ordentliga körlektion! WOHO! Jag fick en smiley i kanten och han tyckte jag var duktig :D Hade sovit lite, ätit lite och varit tvungen att dricka kaffe för att orka men det gick bra ändå. Gött som körv.

Nu är det inte långt tills jag är 18 och imorrn fyller Danielponken 19! Det går fort när man har roligt ;) Det blir party i helgen såklart.

Jag dör...

Det jobbigaste är att det är så oklart med allt. Jag vet att det inte är meningen att det ska bli så men det är det iaf. Så mycket osäkerhet. Ena stunden känns det asbra och i nästa är det inte långt från gråten. Det är ingens fel, bara så det är. Det är lätt värt det men ändå, det tär liksom.
Till top