http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Vardagsångest

Allmänt Permalink0

Semestern är officiellt över. Imorgon börjar vardagen. Även om jag är ledig imorgon börjar vardagsångesten komma tillbaka, jag inser att jag måste ändra på mig själv för att hålla i längden. 


Jag har haft en helt fantastisk semester. Berlin, besök av båda systrarna, mamma och låtsaspappa, bästa vänner, målning av takfötter och fönster, trädgårdshäng, bad, sol och kvalitetstid med min sambo. Det hade inte kunnat bli en bättre semester. Jag har också insett hur dåligt jag mått under våren och början av sommaren. Hösten får inte bli likadan, jag måste hålla en vettig nivå i livet för att inte helt gå under av stress. 

Så därför vill jag passa på att ge lite extra kärlek till mannen i mitt liv. Han som stöttar mig när jag är trött, säger ifrån när jag blir för dryg och älskar mig varje dag. Han som får mig att skratta och skaka på huvudet samtidigt som jag tänker "Vilken idiot! Tänk att han är min.". Han som bromsar mig när jag börjar springa för fort i livet och pushar mig när jag stannar för länge. Tack!


Dopp

Allmänt Permalink0

Ja det här med att paddla. Det var svinkul och med tanke på att vi inte gjort det tillsammans förut tycker jag ändå att vi var duktiga. Bortsett från den där lilla episoden 4 minuter från start. Då när Peter styrde in oss i kanten med brännässlor och jag fick panik så kanoten välte. Bortsett från det så gick det jättebra! Dom nya liggunderlagen är invigda och det regnade inte under själva paddlingen. 


Ikväll har vi försökt komma ikapp med allt vi inte gjort under förra veckan. Tvätt, städ och sånt kul. Imorgon kommer Stina och jag är redo för en helg med familjen Ström!


Till top