http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

We are family

Allmänt Permalink0

Jag blev precis lite exalterad när jag upptäckte att min 76-åriga farbror har skaffat Instagram. Det är min halvfarbror och jag träffade honom för första gången på pappas begravning men han är så varm och mjuk som person så vi har hörts en del sen dess. Han låter som pappa när han pratar och han säger att han vi alltid är välkomna varje gång vi pratar. Välkommen till Instagram!

Citat

Allmänt Permalink0
" Det bara gör ont att veta att jag inte kommer få krama om dig på flera månader, kanske år. Och när vi kramades senast så va jag dampig och höll en redbull i ena handen så jag kunde inte krama om dig ordentligt!"

Regn

Allmänt Permalink0

Regnet har kommit och gått. Det är svalt och fullt möjligt att andas igen.

Johan skulle till läkaren idag och som den fantastiska flickvännen jag är hade jag glömt ta ledigt så jag kämpade med det igår. Efter många om och men lyckades jag hitta någon som kunde hoppa in och allt var frid och fröjd. Idag åker Johan iväg och fick sin behandling och jag skulle varit där typ nu. Men då har läkaren annat för sig så det blir inget möte. Härligt härligt. 800:- som inte tjänas och en dag där bag inte vet vad jag ska göra. Toppen! Sa jag att jag har tandvärk?

Till top