http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Tack för ditt leende

Allmänt Permalink2
Jag är på jobbet nu. Börjar om tio minuter. Jobbar till kvart över nio. Lång dag.

Igår fick jag besked som jag inte ville ha. Syrran skickade ett sms och ville att jag skulle ringa. Jag gjorde det. Hon berättade om pappa. Fan fan fan!! Jag ska kastrera alla som köper till honom. Jag ska låsa in honom i ett slott på en öde ö och jag ska jävlar i mig få honom att gå igen. På onsdag ska jag hem. Då ska jag börja kriga mot allt och alla. Alla som köper ut, alla på kommunen, alla på rehab, pappa och sist men svårast, mig själv och Ann-Ewa. Och jag ska lyckas. Blod svett och tårar. Jag ska kämpa och jag ska vinna. En sista gång. Annars går han under.

Jobbet är härligt. Härliga månniskor och härliga boende. En farbror sa häromdagen "Tack för ditt leende". Det kan inte bli bättre. Men nu börjar jag.

How do I live?

Allmänt Permalink1

Jag har flyttat. Jag är på jobbet nu. Livet flyter på. Jag är tom men lycklig. Jag kommer att landa på fötterna. Det är hoppfullt.

Grattis Anne!! 20 år! :D Nu vill lillasyster att du ska börja köpa ut :D Hoppas det ordnar sig, bry dig inte om pappa.

When the heartache is over

Allmänt Permalink0

Who needs a heart when a heart can be broken?

Idag var det bal. Vi var så fina. Så jättefina. Så fina som man aldrig blir igen. Men jag var inte taggad. Åkte hem halv elva. Förlåt Bella men det har varit en för intensiv vecka, jag orkar bara inte.

Till top