http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Signed sealed delivered, I'm yours!

Allmänt Permalink1
Det har varit helt okej ett par dagar nu. I onsdags var jag på efterkontroll (allt var bra!) och så sydde jag in balklänningen. Sen blev det en sväng till Mariestad så det slutade med övernattning. Igår fick jag faktiskt skjuts till skolan. På eftermiddagen gick jag och Anna och Bella till Vasa en sväng.

Sen gick jag och Anna och fikade. Det var längesen vi hade sånt prat. Vi pratade om kärlek (tro det eller ej grabbar, ni är inte dom enda som gör det just nu).
Hur ska man definiera det? Hur vet man vad kärlek är och när man är riktigt kär? Är det när man trvis och har kul ihop, när man inte kan sluta tänka på personen och sakna honom/henne, när alla runt omkring ser att man hela tiden är två (som det var med Anna och Jotta), är det när det gör ont i kroppen att vara isär, eller är det helt enkelt när man kan se en framtid med personen? Det är så jävla svårt!
Vi trodde att vi båda kommer gifta oss med någon som vi kommer ha trevligt och funka ihop med, men att blixtarna och dundret inte kommer att finnas där. Sen kom vi fram till att vi är liksom så trygga, långa, kurviga och så, så det är lätt för en kille att vilja ha oss bara för det. Men hallå, femininitet???? Vi hatar nu officiellt alla små korta söta tjejer med små fötter.. Det är det värsta som finns. Framförallt om dom är trevliga!! *ryser av obehag*

Sen igårkväll blev det en tur till Lidköping. Väldans trevligt som Daniel skulle säga. Kul att träffa nytt folk.

Det jag stör mig på så in i helvete kan jag inte ta upp här. Och det suger!! Jag får ta och dra med mig Bella ner på rese efter skolan och ringa till Anna när jag är på bussen till Mariestad helt enkelt.. Usch... Fast det är inte bara dåligt med detta, men det är så svårt och veta om det positiva egentligen är så positivt... Jag skulle bara vilja sätta mig ner och fråga men då blir det massa press och shit och det vill ingen av oss.

image89


image90Hade du sagt dom rätta orden hade jag varit din nu
men det är jag ändå och du vet det...

Ge mig "pratet"! Säg vart vi har varandra. Du vet att jag vill veta. Och du vet hur du vill ha det. Berätta för mig!

Never thought this day would come

Allmänt Permalink0
Igår var faktiskt en riktigt bra dag. Först var det skola. Sen en snabb fika med Anna, förlåt att det inte blev längre men det var iaf en stund. Underbart att du finns!
Sen var det kvinnohuset. Det känns som att jag och mamma kanske kan få det att funka lite bättre nu. Det vore så skönt. Hoppas på det, orkar inte ha det som det varit nu.
Efter det var det käk och sen kollade jag på tatueringar. Hittade några riktigt fina!
Sen blev det en biltur. När jag kom hem vid halv elva var jag så trött så jag höll på att dö.

Idag ska jag till sjukhuset om en liten stund (hoppas allt är okej), sen ska jag sy in balklänningen och sen kanske det blir en sväng till pappa.

Please love me
Please need me

You are close to the end

Allmänt Permalink0
blame it on me


Idag är det skolan som gäller. Efteråt ska jag fika med Anna en snabbis, tror vi behöver det båda två. Det finns inget så bra som en bästa vän i sånna här lägen! Efter det är det Kvinnohuset. Kommer säkerligen få en massa skit idag också. Det känns rätt meningslöst just nu. Längtar till sommaren och Göteborg! Då jävlar ska jag leva igen.

I know they think I'm crazy...
Till top