http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Övning ger färdighet

Permalink0

Idag har jag försökt hitta kläder till lördag, det är nästan fixat. Tänkte köra avslappnade kläder och ha feta smycken istället. Dessutom har jag gett mig på att försöka klara av lösögonftansar. I eftermiddag har jag övat och det gick faktiskt inte helt åt helvete! På lördag kanske jag till och med får det snyggt.

Ikväll ska jag till Johan och ta det lugnt. Jag har saknat honom.

Blåst

Permalink1

Det är härligt när man tar morgonciggen när det är storm ute och man inser att man kommer ha motvind hela halvtimmen man ska promenera dit man ska.

Vecka

Permalink0

Det är ett tag sen jag skrev nu, livet rullar lite för fort ibland.
I måndags var jag och Johan på Dispatch i Köpenhamn. Vilken underbar kväll det var! Johan var lyrisk redan på morgonen och jag hade inte riktigt fattat hur mycket han såg fram emot det. Rätt som det var hävde han dessutom ur sig att han kommer på min fest på lördag, vilken lycka!

Igår vaknade jag hos Johan lite smått bakis, trött som ett as och träningsvärken från helvetet. Men jag släpade iväg mig till skolan och det var absolut värt det efter en härlig måndag.

Idag har det regnat, varit tråkigt och kallt. Men nu är jag trött i hjärna och kropp, maten är uppäten och sängen väntar.

Jag mår bra <3

Till top