http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Millstreet - Dublin - Frankfurt Main - Sverige - London - Cork - Millstreet... Och allt som hänt...

Allmänt Permalink1
Jaa.. Vart ska jag börja?

Jag åkte till Dublin. Bella och jag åt middag på ett väldigt mysigt ställe och personalen skrattade när vi beställde maten. Senare fattade vi att det var för att det var så åt helvete för mkt, men så långt hade inte vi tänkt. Efter det åkte vi hem och gjorde oss i ordning och sen åkte vi in till stan. Claudia mötte oss på puben och jag fick en bamsekram. Bandet började spela, Timmy kom dit och vi satt och lyssnade och hade det bra. Timmy tog med mig på en guidad tur runt innerstan och han berättade vad som var vilken sorts arkitektur... Spännande!
   På fredagen åkte jag till flygplatsen, checkade in och flög iväg. Jävla Frankfurt/Main. Det räckte med att landa så fick jag gråten i halsen. Jag ringde pappa och Gabbie och förklarade att jag hoppades hinna med nästa flyg men räkna inte med det. Denna flygplatsen är så stor så man får ta tåg till de olika gaterna. Men jag hann.
   Gabbie och Paul mötte mig vid flygplatsen. Vi käkade på max, åkte hem och jag somnade ganska snabbt.

Lördag åkte jag till Stina för dop. Det var varmt som satan men dopet var jättefint! Och plutten var inte så pluttig, men ack så söt. Mattias hämtade mig vid Hillareds kyrka. Vi åkte och handlade och sen åkte vi hem till honom för filmkväll. (Sockerkoma) 
  På söndagen åkte jag till pappa. Vi gick så han och Nettan kunde rösta och sen chillade vi mest. På kvällen spelade jag och Petra biljard och pratade skit. På måndagen kom syrran över. Jag spelade biljard med Tobias och på kvällen åkte jag till syrran och Nicky på middag.
   Tisdag åkte jag till Stina och Martin igen. Jag och Stina spenderade kvällen med att prata, om allt och ingenting, precis som det brukade vara. På onsdagen åkte vi in till Borås och tog en fika och sen åkte jag till Göteborg igen. Gabbie och Paul och jag gick ut och åt sushi och på kvällen tog vi det lugnt igen. På torsdagen fick jag sagt det jag ville till Gabbie. Dessutom fick jag kantarellpaj och köttbullar, MUMS! Jag åkte till Thompa på kvällen. Det var längesen jag var så slut i musklerna som efter promenaden med honom till och från Kortedala torg, men lätt värt det.
   Mamma hämtade mig i Göteborg på fredagen, efter att jag packat ihop grejer från bonuspäronens vind. Vi hämtade Mattias vid tåget och sen hem och käka pizza. Jag klippte Mattias och sen tittade vi på en film som ingen tyckte var något vidare trevlig. På lördagen kom Ida på kvällen och jag fick äntligen min korvstroganoff. Hon och jag gick ut och gick medan Mattias köpte mer godis. Vi tittade på hipp hipp och sen åkte Ida hem.
   Syrran kom på middag på söndagen. Jag klippte henne också. Efter det blev det promenad och kort vid lekparken, en helt vanlig septemberdag i Sverige som blev fångad på kort med två matchande människor.
Mamma och Mattias körde mig till flyget igår (upp kl 5). Jag landade i London klockan elva. Väntade där till klockan två innan jag kunde checka in min väska. Flyget gick klockan fyra. Landade i Cork tjugo över fem. Tog flygbussen till stationen. Väntade i två timmar på bussen till Millstreet. Satt på bussen i en timma och tio minuter. Klockan tio var jag hemma. Helt slut.

Nu är det som det är. Skitsvårt och busenkelt. Underbart och hemskt. Fantastiskt och fruktansvärt. Jag kan inte förklara, det är bara så det är. Så det ska vara..
Till top