http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

I'm alone, on my own and that's all I know

Allmänt Permalink0

Blev det nåt jobba? Nej... Magsjuka.. Har fått tre nya tider.. Hoppas jag får det nu! Men det var så härligt att vara i lägenheten. Tråkigt och ensamt ibland men ändå underbart. Det kommer bli mitt hem. Min fristad. Min lugna plats i storstadskaoset.

Jag har shopat idag. En outfit som ska visa mina 72 kg på ett bra sätt. Den är grym. image114

Nu är Andreas här. Mina utsikter för valborg var inte direkt ljusa men så träffade jag honom på stationen och poff, nu är han här, dricker bärs och spelar piano. Det är gött. Vi var yte förut men grillen startade inte och han skakar när han fryser så vi gick in. Kanske blir det staden sen. Jakt på majbrasa. Kanske blir det efterfest med Sex and the City, jag är fast besluten att få honom att titta på det och gilla det.

Bye...

First day of my life

Allmänt Permalink0
Gröten är uppäten, väskan är nästan packad, det är bara byxorna som fattas.
Idag åker jag till Göteborg för min första dag på jobbet. Jag är så nervös så jag vill kräkas. Jag hittar liksom knappt hem till lägenheten, hur ska jag då kunna hitta till jobbet? =S  Men jag har bestämt mig, jag ska ha det här jobbet. Det är bara så.
Det är lite klurigt bara för jag vet inte om jag har någon mat, nån mikro, några bestick. Hur ska jag klara mig utan mitt äpplemos med gröt? =S

Igår var jag ambassadör i skolan. Yaaayyy vad kul, or not. Men på kvällen kändes det grymt på kursen. Vi har världens bästa deltagare. Det är tråkigt att det bara är en gång kvar. Riktigt tråkigt. Efter kursen körde Jonas mig till pappa så att jag kunde låna datorn. Det var gött att prata lite, men prata med varandra istället!

Jag har sanslöst mycket att göra i skolan nu också. Halva väskan är full med böcker, resten är 3 t-shirts. (Inte riktigt men typ...)


Ring efter nio och kolla hur det gick!

Goodbye my lover

Allmänt Permalink0
Jag sitter och äter äpplemos med gröt och lyssnar på Goodbye my lover. Den påminner mig om allt som har hänt de senaste månaderna. Det är så insane. Galet. Hur kan världen vändas så upp och ner av bara en liten person med en jättestor lögn?
Det var sjukt på krogen i lördags. Andreas var där och nån som hette Mattias flörtade lite med mig. Andreas känner jag ju och vi vet vart vi har varandra men jag mådde illa av bara tanken på att någon, vem som helst, skulle få röra mitt hjärta så igen. Tänk att stå så barskrapad igen, man vet ju aldrig förrän efteråt vilka som är svinen. När jag pratar med Jonas och säger att jag inte kan bli kär i honom för att han är så nära oförstörd jag har i mitt liv och jag vill inte förlora det, undrar han hur jag kan tänka så och säger att jag aldrig kommer ha någon bra pojkvän om jag bara vill ha dom bra som kompisar.
När jag tänker på allt så ångrar jag inte att jag drog mig ur. In leting you go I'm loving myself. Det är över nu och jag kan stå igen. Men igår när vi pratade i telefon gick jag undan en stund. Du frågade vad jag hade gjort men jag ville inte säga... Jag grät. Det är så jävla jobbigt att  prata med dig, jag får kortslutning i kroppen. Jag kommer ihåg vilket svin du är och vad du har gjort mot mig, henne och dig. Men jag vet också hur du är när du är som bäst. Igår kunde jag tänka mig att du satt bredvid mig i soffan, vi käkade pizza och allt var precis som förut. Men det är inte så. Jag  vet det och jag är så otroligt glad att det här kom fram. Men jag har fortfarande inte ställt om riktigt än. Men det kommer. När jag är färdig med det här ska jag vara starkare än någonsin. Det här ska inte få förstöra mig när jag gått igenom så mycket, jag måste fixa det här.


I wanted you right here with me
But I have no choice, you've gotta leave
Because my heart is breaking
With every word I'm saying

Boy, I gave up everything I had
On something that just wouldn't last
But I refuse to cry
No tears will fall from these eyes
Ohh, ohh
Get out!
Till top