http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

He doesn't look a thing like Jesus

Permalink2

Jag har varit fruktansvärt arg sista veckan, på allt. Dessutom har jag massor att göra och stressen håller på att göra mig handlingsförlamad. Så ikväll slutade jag göra mina måsten klockan sju. Istället gick jag och duschade, kokade te, tände ljus och satte på tvn. Det är första gången jag tittat på tv på över en vecka. Nu försöker jag släppa ilskan och stressen och tänka "Det är en ny dag imorgon". Skönt.


Lips of an angel

Allmänt Permalink0
Jag längtar efter att vara pappas dotter igen. Ett sms om dagen med "Läget? Ätit? Annars? /DSTF". Jag kommer altid vara min pappas dotter, men jag saknar att få njuta av honom. Jag saknar hans ölmage mot min bröstkorg och hans skägg som kliar i håret. Jag saknar att känna att han är stoltare än någon annan över mig. Jag saknar hans lugnande röst när jag är upprörd. Jag saknar hans skratt när jag berättar senaste nytt från mitt konstant kaosartade liv. Jag saknar hans hundradelssekunds-leende när han kommer gående på avstånd. Jag saknar att se hur han lunkar när han går. Jag saknar hans korkade tidsoptimism. 
 
När någon dör så tänker man "Ja det var hennes pappa, fan vad jobbigt för henne". Men han var en person. Han hade humor, han skrattade, han körde bil, han pluggade, han jobbade, han köpte snus, han lagade mat, han vattnade blommorna, han lyssnade på musik, han pratade i telefon. Han levde. Jag saknar det.
 

November rain

Allmänt Permalink0
No more tears, my heart is dry
I don't laugh and I don't cry
I don't think about you all the time
But when I do – I wonder why

 
 
Det regnar och är kallt. Slutet av november och snart är det dags för julhelvetet igen. 
Ikväll är en såndär dag när jag helst vill tända ljus, dricka te, titta på film och stänga av ett tag. Men jag borde plugga, man blir mindre galen av att plugga. Plugga it is.
 
 
 
 
Till top