http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Fortfarande...

Allmänt Permalink0
Sirous kom förbi med pizza igår. Men, trotts bakismagen, kunde jag knappt äta. Om en stund ska jag hem. Jag pratade med Annette idag, för första gången. Hon verkar bra. Planerna för helgen har helt gått åt skogen. Nu tar vi det dag för dag, steg för steg. Pappa har fortfarande inte opererats och han har jätteont trotts att han får massa morfin. Han har inte ätit sen i måndags och det här tar hårt på honom, om jag bara kunde göra något!

Jag har försökt att glömma
Jag har gjort allt för att
Förtränga dig

Skaffat nya vänner
Men när jag sitter ned
Så är det dig jag ser

Jag reste faktiskt bort ett tag
Tog in på ett enkelt hotell
Ödsliga promenader
Jag drack hav av vin varje kväll
Men inte hjälpte det...
Nej, nej, nej


Om du fortfarande
Känner en längtan inom dig
Om du fortfarande
Anar en saknad efter mig
Om det fortfarande brinner
En låga i vinden för mig
Kupa dina händer
För nu kommer jag springande till dig


Jag har haft tid att tänka
Jag har vänt ut och in
På allt som hänt

Försökt analysera
Det är inte lätt att förstå
Var det gick fel ändå
Jag träffar vänner och går ut ibland
Bokar ett bord på sta'n
Lite planlöst steppande
Sedan sover jag bort hela da'n
Men inte hjälper det...
Nej, nej, nej

Rise to the occation

Allmänt Permalink0
Gårkvällen blev underbar. Massa vin, cigg och prat. Vi skrattade, skrek och var arga om vartannat. Det var ännu en lyckllig kväll i Göteborg. Vid ett hade jag tagit mig hem, lagom rund under fötterna. Imorse när jag vaknade trodde jag inte det var sant, jag var hur bakis som helst. Jag och Anna mådde illa, var törstiga och hade bakismage hela dagen. Men jag gjorde ändå mitt jobb och höll masken.

Efter jobbet gick jag, Blanche och Sirous en sväng på stan och det fanns planer om bio ikväll. Jag kom hem vid sex och tvärdäckade i sängen. Kvart i nio vaknade jag och nu försöker jag packa inför imorrn.

Pappa är inne på sjukhuset igen. 40 graders feber, dropp och en fet infektion i bensåret. Ikväll ska han opereras, för kanske femte gången. Jag är orolig som as så jag ska ta mig hem så fort som möjligt. Just nu orkar jag bara inte mer...

Vara arg och dricka vin.

Allmänt Permalink1

Gårkvällen blev lite oplanerad. Vid sju åkte jag iväg till Sirous. Han hade lagat middag så vi åt och tittade på film. Han försökte lära mig persiska men det var ingen idé. Jag kan inte göra gurgelljuden. Han har bott i Norge också och varje gång han pratar norska så knäcker jag mig. Jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med nån som pratar så, det låter sjukt kul :P När Scarface var slut, vid elva, skulle vi titta på Stockholm Live. Jag fick världens magont och kunde knappt andas. Sen somnade jag... Poff... Vid halv sex imorse väckte han mig och sa att jag måste till jobbet. Jag somnade om och han väckte mig igen tio minuter senare. Jag sa att jag skulle sjukanmäla mig men sen ångrade jag mig. Jag rusade iväg utan leggings, solglasögon eller headset och med håret åt alla håll. Jag har varit ovanligt skabbig idag, och då är det illa!

Det var bra på jobbet idag. Jag fick göra nya saker. Jag har dessutom börjat ett detektivarbete. En av dom boende har tre barn. Jag ska försöka leta reda på dom och, i bästa fall, återförena familjen. Det är roligare nu när Anna har kommit tillbaka. Vi funkar bra ihop. Hon har också ett späck, fast han är värre. Vi satt och jämförde dom på bussen till jobbet imorse. Vi pratade om självkontroll och att hela tiden finna sig i det. Hon sa "Det är som att vi har en skylt där det står "TRAMPA PÅ MIG!!" i pannan". Det är faktiskt sant. Hon är arg idag och på rasten frågade hon om jag ville komma hem till henne och dricka vin och vara arg ikväll, så jag ska iväg sen. Imorrn jobbar jag morgon som vanligt och sen kommer Jimmy :).

Bella sa förut "jasså, jag duger inte längre" när jag inte ringt för att jag pratade med Stina. Och nej gumman, du duger inte. Du är det bästa som finns. Du är långt bort men du är alltid här. Det är alltid du och jag. Du är mitt livs kärlek, glöm inte det.

Till top