http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Sen en tid tillbaka

Permalink1

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Jag är inne i en period av otålighet och stress. Det blir ett stort kaos av känslor och tankar som far åt alla håll. Jag hinner inte det jag vill, inget går fort nog och jag känner mig otillräcklig. Det slutar i allt för många explosioner och ultra-bitch-mode som aktiveras. Det är otroligt svårt att vara här och nu. Jag har konstant huvudvärk, irritation och en klump i halsen och jag känner mig som ett förstoppat monster med pms.

När jag väl tar mig tid att slappna av och fokusera på nuet inser jag hur mycket bra jag faktiskt har. På tre veckor har jag hunnit träffa min bästis och prova brudklänningar, haft min syster med barn på besök och umgåtts med en nära vän i Malmö. Med alla tre har jag spenderat timmar i soffor och haft samtal man bara kan ha med dom närmaste. Och ikväll när jag kom hem från jobbet var huset mysigt och badrummet färdigrenoverat.

Jag hoppas det släpper snart, det här hamsterhjulet av irritation och spänning i kroppen. Så att jag kan vara här och nu och verkligen uppskatta allt det jag har inom räckhåll. Jag behöver bara komma ihåg det.

Till top