http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

Nårsafton 2010

Allmänt Permalink1

Så var det åter igen nyårsafton. Jag sitter på jobbet och fördriver tiden med kaffeautomats espresso och en tillbakablick på året som gått, däremellan gör jag den sista inventeringen.

2010 har varit ett av de mest innehållsrika åren hittills och, precis som alla andra år, så tror jag att jag är lite närmare fullärd. Det här året har jag gjort något som jag aldrig gjort förut, jag har fått lära mig hur det känns att ha panik för att allt är lite för bra för att vara sant, och hur det känns när det visar sig att det är sant.

I år har jag också brutit ihop igen över käre far. Men den här gången var det inte skammen som gjorde ont, det var chocken. HAn lever som han lever och jag orkar inte försöka mer. Det är en smärtsam med skön insikt.

2010 blev året när jag och Bella flyttade mer än 20 mil ifrån varandra på obestämd framtid. Sen gymnasiet har vi hängt ihop och kanske är det dags att börja leva varsitt liv nu. Men hon är saknad här där allt är nytt och jag skulle behöva rökpauser på resecentrum.
Så till nyårslöftena. Jag har två stycken. Kanske tre. Eller fyra.
1.  Jag har träningsvärk precis överallt och jag älskar det. Mitt nyårslöfte till mig själv är att gå ner 7 kg fett innan sommaren. Jag ska aldrig mer vilja be om ursäkt till Johan för att jag ser ut som jag gör.

2. Jag ska sluta röka. Det är banne mig på tiden. Det är äckligt, dyrt, skabbigt, farligt, luktar äckel och man blir ju inte direkt snygg av det. Så hejdå cigg och hej morötter och tuggummi. Vi har dragit ner ordentligt sen vi kom hem från Irland men nu gäller det på riktigt. (Jag tänker ignorera att jag är röksugen nu, heja mig!)

3. Jag ska ta tillvara varje dag med Johan och det livet vi har nu. Jag ska sluta tjura och gnälla och bitcha och verklgien försöka visa honom hur glad jag är att han är min bästa vän och sambo och pojkvän och bollplank.


Till top