http://annasarahjosefina.blogg.se/

It's better to burn out than to fade away.

There's a hole in the world

Allmänt Permalink0
You will always be my hero, even though you lost your mind.
Min pappa dog idag för en vecka sedan. 51 år gammal.
Jag vet inte hur jag ska fungera utan honom. Han var så mycket mer än min pappa. Han var min bästa vän. Mitt stöd, min stolthet och min svaghet. Han har varit med på varje steg i mitt liv. Han har lärt mig allt. Han höll om mig när jag var ledsen och rädd när jag var liten. Han köpte mina första tamponger till mig. Han var med mig när jag gjorde abort när jag var 17. Han pratade med mig när jag var trött så jag grät på mornarna när jag jobbade i göteborg. Han grät när jag flyttade till Irland. Han var så stolt över mig.
Vi har inte pratat med varandra sen i slutet av januari. Det var inte snälla ord som utbyttes mellan oss det sista vi sa till varandra. Men jag vet att han älskade mig och jag älskade honom mer än jag kan beskriva. Jag hoppades alltid på en ändring, även när jag visste att det var för sent. Som jag älskar honom.
Tomrummet efter pappa är större än jag klarar av. Även när vi var osams var det för honom jag gjorde saker. Jag hade hela tiden i bakhuvudet att "Pappa skulle vara stolt om han såg mig nu". Nu är han borta.
Jag har ont i armarna när jag tänker på att jag aldrig får hålla om honom igen. Att han aldrig kommer skrika "Hallå!" när jag kliver in genom dörren till huset. Han kommer aldrig mer skriva ett sms där det står "Läget?". Han kommer aldrig mer skägga mig i huvudet och säga "Mhm." när jag är ledsen. Han kommer aldrig mer vara mitt bollplank.
Jag vet inte hur jag ska klara mig utan hans sans och logik. Hur jag ska undvika att spåra ur utan hans lugnande ord. Jag vet inte vem jag ska längta efter att prata med när det händer saker.
Jag önskar att jag kunde känna honom hos mig som jag känner farmor ibland. Jag önskar att vinden kunde lukta som honom eller att jag fick ett uttryck sagt till mig som han brukade använda. Jag önskar att han kunde visa mig hur jag ska ta mig ur det svarta hålet jag har blivit. Jag saknar honom. Fruktansvärt mycket.
Älskade pappa... ♥
Till top